fredag, september 15, 2006

Fredag, nedräkning och mycket SKÄRRAD...

Provar ett sista inlägg från Sverige, nästa gång jag skriver kommer det att vara från Diani Beach söder om Mombasa i Kenya med apor springandes runt benen(?!)... Är rätt rejält NERVÖS just nu!!! Kolla in länken "Apstationen" - korten från stranden känns ganska lockande i alla fall (>volunteering >photos of the trust).

3 Comments:

At söndag, september 17, 2006 9:38:00 fm, Anonymous Anonym said...

Jag förstår att du var nervös innan du kom iväg - men nu när du läser detta är du på plats! Och vi har kanske fått en ny stadsminister.....???
Jag hoppas att din resa kommer att innehålla allt du önskat och mer därtill! Jag kommer att sakna dig men du kan vara säker på att jag kommer att maila.....
Kram Marianne

 
At måndag, september 18, 2006 10:33:00 fm, Anonymous Anonym said...

Det kommer att bli superbra när du väl är på plats. Jag är rejält avundsjuk på dig. Gör allt och lite till så blir det en oförglömlig resa. Kram Malin

 
At måndag, september 18, 2006 1:29:00 em, Blogger M said...

Ja, det kändes fasen helt konstigt igår när vi sågs... alla har vi påverkats av detta på ett eller annat sätt. Holger har flera dagar i sträck lekt att han ska till Afrika. Han tömmer hela sin garderob och packar väskor och talar om att han inte kommer hem på några dagar. Hör av dig när du är frammme hjärtat. Puss och kram M.

 

Skicka en kommentar

<< Home