lördag, oktober 21, 2006

Ali Baba

Stegen holl i situationen nedan, och jag maste kanske erkanna att namnda Peter ar nagot duktigare an jag att svinga en Panga (det skulle huggas grenar uppe pa stegen) sa lite logik var det val bakom att han klattrade upp... ;)

Sitter just nu och vantar pa att vi ska ga till en restaurang som heter Ali Baba. Middag ute i gar ocksa sa det har ar en riktig lyxvecka - och i torsdags var det grillkvall och avslutningsfest for Mike som akte hem till England. Utgang pa discot Banda (hotellet nastgards) totalt morker pa vagen hem, ingen mane sa jag gick vilse i tradgarden! Lyckades till slut orientera mig tillbaka till utgangslaget och borja om, men lite skrattretande dagen efter.

Annars har det regnat ganska rejalt, vaknade typ fyra ganger i natt av skyfall mot plattaket, och vid 6-sliret borjar aporna hoppa runt pa taket som vanligt, i dag babianerna - jag tror dom ar mitt uppe i ett gangkrig for det var valdsamma skrik och rusningar. Svart att sova mao...

Vadret tinade upp pa em sa vi gick och solade en svang pa hotellet bredvid. Satt och laste guidebocker och forsokte rakna ut mina framtidsplaner. Kommer formodligen att forlanga min tid har, sedan en tur runt Kenya for att komma tillbaka och fira jul har. Sedan soderut mot Tanzania i borjan av Januari... tror jag... velar hit och dit hela tiden.