tisdag, januari 30, 2007

Zanzibar...

... ar hur harligt som helst. Forst var vi i stone town - gamla staden med vindlande grander och mkt god mat. Efter det akte vi till stranden i norra delen av on. Dar blir vi kvar typ 4 dagar langre an beraknat. Bor med utsikt over vattnet; det pastellblaste jag nagonsin sett, och basta baren pa on ligger granne sa det gar inte direkt ngn nod pa oss. Efter detta blir det tag till sodra Tanzania pa fredag och sedan over gransen till Malawi.

5 Comments:

At fredag, februari 02, 2007 3:39:00 fm, Anonymous Anonym said...

Zanzibar! Underbart, vill sa garna aka dit.
Har lov fran skolan har i Kina om drygt en vecka. Da aker jag bl a till Hainan for lite sol och bad. Sa roligt att lasa om dina turer i Afrika.
Kram kusinen

 
At fredag, februari 02, 2007 9:26:00 fm, Anonymous Anonym said...

Sorry att jag inte hör av mig oftare.jag är väl trött på mitt liv....inget nytt att förtälja. Underbara berättelser och bilder. Jag vill också paddla mellan gröna berg och duscha med utsikt över Nilen!!!!!!! Urk. Kram och snart grattis på födelsedagen! Beata

 
At fredag, februari 09, 2007 2:15:00 em, Anonymous Anonym said...

Hej!
Det har hant ngt konstigt, kommer inte in pa min egen blogg. Forsoker losa det... Ar i alla fall i Malawi nu, gront och regnigt och vackert. Harlig sjo som vi badar i. Firade fodelsedag i gar och fick tarta och sang pa stallet jag bor pa.

 
At fredag, februari 09, 2007 2:17:00 em, Anonymous Anonym said...

ja, det tidigar inlagget ar fran mig (om nu ngn missade det for att jag inte skrev avsandare).
Katarina

 
At tisdag, februari 13, 2007 10:02:00 fm, Anonymous Anonym said...

hej, kusinen min!
Tack för kortet. Det kom igår. Vad det ser härlig ut där du är. Jag är så avundsjuk på både dig och syrran att ni vågar ge er ut på sådana äventyr som ni gör.
Ha det bra!
Kram Erica

 

Skicka en kommentar

<< Home