söndag, november 12, 2006

Vissa dagar ar mer glamorosa an andra

Och i dag har det varit mindre glaomorost, har torkat kattspya och apbajs. Aporna blir helt galna pa helgen nar det ar lite folk har, var tvungen att jaga ut en som gomde sig i vart sovrum, - sag bara hur en lang svans sakta forsvann in under sangen + dom har brutit upp soptunnan tre ggr i dag. Aporna har noll respekt for oss och nar dom stjal mat (vilket dom lyckas med ganska ofta trots att vi har las pa kyl och skafferi, forra veckan var det tex en som slet en chapati rakt ur min hand!), sa satter dom sig en bit bort och ater och hanflinar, det enda som hjalper ar att ha ngt slags tillhygge ex vattenglas eller en flipflop och hota med.

Men storre delen av dagen har tillbringats vid poolen, najs - brande mig rejalt i fredags nar jag och Catherine smet fran jobbet och lade oss och solade mitt pa blanka fm, harligt men jag fick mitt straff nar jag senare pa kvallen utvecklade en snygg knallrod hudton - sa i dag tog jag det lugnt och satt i skuggan. Men visst ar det varmt i vattnet och roliga vagor.

Anna-Karin undrade hur det var med hoppande masajer och jag har sett flera men ingen som hoppar. Dom finns pa stranden dar dom saljer smycken och ser allmant exotiska ut. Clara som bor har ar masaj men inte ett dugg traditionell i utstyrseln.

Jag har massor av myggbett.